Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2015 16:47 - Bisexuality
Автор: shanka Категория: Други   
Прочетен: 586 Коментари: 0 Гласове:
1



 Бисексуалността е... Какво е? Фаза? Преход? Живот?

Има толкова много да се говори за тази сексуалност, че дори не знам от къде да започна.
Да бъде примерно от това, че е фаза:
Не е фаза. Фаза е за тези хора, които търсят себе и, но не са се намерили още. Но бисексуалността съществува като нещо истинско, не преходно, нещо съществуващо. 
Много хора я свързват с експериментите, които някои колежки решават да си правят в университета, с 3-ки, 4-ки и всякакви оргии. сигурно има и такива хора, какво да се прави, но това определено НЕ Е общият знаменател.


Преход:
Възможно е. Доста хора са на мнение, че бисексуалността е преход към хомосексуалността, и наистина в някои случаи е така. Въпреки това ги има и живите бисексуални хора по цял свят, които вече са женени, с деца и семейства, продължаващи да се определят като бисексуални, без значение от пола на половинката им. 
А че има такива хора, които просто още не са готови да приемат хомосексуалността си, и за това казват, че са бисексуални - има.
Точно тази тема за прехода ми се струва доста широка, за това ще приключа тук, оставяйки някой коментиращ (евентуално) да довърши. 

Живот: 
Да, за безброй хора по света това е начин на живот. И те трябва да се справят с това всеки ден. А какъв е живота на бисексуалните хора?
Труден. Да, труден, защото те биват до голяма степен отхвърлени както от хетеро, така и от хомосексуалните. В тази връзка, носят се доста митова за B, които не са съвсем така. В това да се установиш в тази сексуалност няма нищо алчно, нищо лакомо, нищо твърде разкрепостено и нищо похотливо, както доста хора смятат.
Напротив - съвсем номрални хора са, които трябва да се доказват всеки ден на всички и това е изключително изтощаващо.

Ще ми е интересно да разбера вашите мнения ((:



Тагове:   homo,   lifestyle,   besexuality,   sexuality,


Гласувай:
1



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shanka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15038
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930